x

Etusivu

  • Meri-Lapin Lukituspalvelu Oy
    Turvallisuusalan palveluja jo yli 30 vuoden ajan!
Meri-Lapin Lukituspalvelu Oy

Meri-Lapin Lukituspalvelu Oy on Abloy -valtuutettu turvallisuus-/lukitusalan erikois- ja asiantuntijaliike, joka on tarjonnut turvallisuusalan palveluja jo yli 30 vuoden ajan.

Palveluihimme kuuluvat mekaaniset ja sähköiset lukitusjärjestelmät, rikosilmoitin- ja kulunvalvontajärjestelmät, palonsulku- ja palovaroitinjärjestelmät sekä tallentavat kameravalvontajärjestelmät. Lisäksi toimialaamme kuuluvat turvakartoitukset, suunnittelupalvelut sekä laitteistojen asennus ja huolto.

Poliisihallitus on myöntänyt Meri-Lapin Lukituspalvelulle uuden lain vaatiman Turvallisuusalan elinkeinoluvan. - Uuden Yksityisten turvallisuuspalveluiden lain siirtymäaika päättyy 31.12.2018. Asiakkaidemme turvaksi yrityksemme on valmiina uuden lain asettamille turvallisuusvaatimuksille.

Kodin turvallisuusratkaisut

Kodin lukot ovat kovalla käytöllä ja ne tarvitsevat huoltoa määräajoin, kuten mikä tahansa mekaanisia osia sisältävä tuote.

Lue lisää

Taloyhtiön turvallisuusratkaisut

Mikäli taloyhtiönne turvallisuus askarruttaa, ottakaa meihin yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä teidän taloyhtiöllenne sopiva ratkaisu.

Lue lisää

Yritysten turvallisuusratkaisut

Turvallisuusasioissa, ottakaa meihin yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä teidän yrityksellenne sopiva ratkaisu.

Lue lisää

Meri-Lapin Lukituspalvelu Oy

Kemin toimipiste/liike:

Hahtisaarenkatu 7
94100 KEMI

0100 86630
info@lukituspalvelu.fi

Avoinna:
Maanantai - Torstai
klo:8.30 - 16.30

Perjantai
klo:8.30-16.00

Tornion toimipiste:
Torikatu 21
95400 TORNIO

0100 86630

Olemme tavoitettavissasi 24H!

0100 86630

SOITA!