Taloyhtiön turvallisuusratkaisut

Jos näet rivissä avaimesi, lukituksenne vaatii päivitystä

LUKITUSJÄRJESTELMÄ ON TALOYHTIÖN VASTUULLA

Lukitusturvallisuus on kokonaisuus, joka käsittää avainturvallisuuden, lukitustuotteet, sarjoitukset, ylläpidon ja huollon. Vaikka taloyhtiönne lukot toimisivat moitteettomasti, avainturvallisuus ei ehkä ole enää ajan tasalla. Olemassaolevan lukituksen avainpatentti sattaa olla vanhentunut, jolloin avainten teettäminen ei ole enää rajattua ja valvottua. Lukkoihin on satettu teettää avaimia, joiden olemassaolosta ei ole mitään tietoa. Suosittelemme päivittämään lukitusjärjestelmänne, mikäli avainten patenttisuojaus on loppunut.

Turvallisuusala on viime vuosina mennyt vauhdilla eteenpäin ja on olemassa useita hyviä lukitusratkaisuja monenlaiseen tarpeeseen, on mekaanisia – ja elektronisia järjestelmiä sekä näiden yhdistelmiä. Lukitusjärjestelmän valintaan vaikuttavat mm. taloyhtiön koko ja käyttäjäkunta.

Asiantuntijahenkilöstömme auttaa mielellään kartoittamaan taloyhtiöllenne tarpeiden mukaiset optimaaliset turvallisuusratkaisut. Ota yhteyttä Meri-Lapin Lukituspalveluun, niin saadaan homma käyntiin! 

Sinun turvallisuutesi asialla!

Voit myös käydä tutustumassa jo ennakkoon useisiin turvallisuusratkaisuihin klikkaamalla alla olevien yhtestyökumppaniemme linkkejä!