Kodin turvallisuusratkaisut

Lukitusturvallisuus on keskeisimpiä kiinteistöjen ja omaisuuden suojaamiskeinoja

Missä ikinä kotimme sijaitseekaan, on siellä kaikkein tärkeimpämme: läheiset, lemmikit, omaisuus jne. Koti on se paikka, missä pitää tuntea olonsa turvalliseksi. Me huolehdimme asuntosi suojaamisesta niin, että kotinne tuntuu Kodilta isolla K:lla!

Meri-Lapin Lukituspalvelulta saat huolto- ja asennuspalvelua tarpeidesi ja toiveittesi mukaan. Turvallisuudentunne on jokaisen henkilökohtainen kokemus ja asiantuntijamme ovat täällä auttamassa selvittämään juuri teidän tarpeisiinne sopivat turvallisuusratkaisut. Kodin lukot ovat kovalla käytöllä ja säännöllinen huolto pidentää lukituksen käyttöikää. Aina ei kuitenkaan pelkkä huolto ja korjaus riitä, vaan lukitus voi tulla käyttöikänsä päähän tai lukoston patenttisuojauksen umpeutuessa voi olla järkevää päivittää lukitus nykyaikaan. 

Lukitustöistä voit hakea kotitalousvähennystä! Lue lisää VERO.FI

Siellä Koti, missä sydän ♥

Meri-Lapin Lukituspalvelu myy, asentaa ja huoltaa mm. seuraavia kodin turvallisuustuotteita: sähköiset- ja mekaaniset lukitusratkaisut, kameravalvonta- ja hälytyslaitteet, paloilmoittimet jne. Klikkaa ja lue lisää valmistajan sivuilta

Ota yhteyttä