Yritys

Meri-Lapin Lukituspalvelu Oy – täyden palvelun lukkoliike

Meri-Lapin Lukituspalvelu Oy on Abloy-, iLOQ-, Dorma- ja Rollock -valtuutettu ja laatusertifioitu lukkoliike. Yrityksellä on poliisihallituksen myöntämä elinkeinolupa ja se on Turvaurakoisijat ry:n jäsen.

Avaimet käteen -lukituspalvelumme koostuu kolmesta Pohjois-Suomalaisesta lukkoliikkeestä: Tornion Lukituspalvelu, Kemin Lukkopalvelu ja Rovaniemen Lukkopalvelu. Takanamme on vuosikymmenten kokemus lukitus- ja turvallisuusalalla. Olemme myös osa Prosero Securitya, joka on Pohjois-Euroopan johtava teknisen turvallisuuden toimija. Proserossa yhdistyvät pienten yritysten nopeus ja suuren konsernin osaaminen, turvallisuus ja kehitysvoima samassa paketissa.

Palvelemme mm. rakennusliikkeitä, yrityksiä, julkisia laitoksia, taloyhtiöitä ja tietenkin yksityisiä asiakkaita. Palvelualueemme ulottuu koko Pohjois-Suomen lisäksi myös Oulun seudun alueelle ja Part of Prosero -kumppaneiden kanssa tiiviissä yhteistyössä katamme koko Suomen. Meiltä saat laajan valikoiman tuotteita ja palveluja lukitukseen ja sähköisiin turvaratkaisuihin. 

Asiakkaan ongelma on tarve, jolle löydämme ratkaisun!

Tuotteet ja palvelut

Toimitamme täydellisen turvallisuusratkaisun suunnittelusta asennukseen ja huoltoon.

  • Mekaaniset ja sähköiset lukitusjärjestelmät, rikosilmoitin- ja kulunvalvontajärjestelmät, palonsulku- ja palovaroitinjärjestelmät sekä tallentavat kameravalvontajärjestelmät.
  • Turvakartoitukset, suunnittelupalvelut, taloyhtiöiden avain- ja lukostonhallintapalvelu sekä laitteistojen asennus ja huolto.


Meri-Lapin Lukituspalvelu Oy:llä on ammattitaitoa suunnitella ja toteuttaa asiakkaan kannalta turvallisimmat ja käyttökelpoisimmat ratkaisut. Esimerkiksi suorittamamme kiinteistön turvallisuusarvion perusteella määrittelemme havaitsemiimme turvallisuuspuutteisiin ratkaisut ja kustannusarvion. Turvakartoitusten perusteella taloyhtiöt pystyvät suunnittelemaan toimintaansa kestävästi.

Turvallisuutesi asialla

Henkilökunta

Osaava henkilökunta tarjoaa parhaat lukitus- ja turvallisuusratkaisut kaiken kokoisiin kohteisiin. Meri-Lapin Lukituspalvelun henkilökunta koostuu turvallisuusalan ammattilaisista, joilla on voimassa olevat turvasuojaajakortit.

Löydät henkilökuntamme yhteystiedot ”Ota yhteyttä” -valikosta yksiköiden omilta sivuilta! 

Sertifioinnit

Palvelumme laadun takaavat laatujärjestelmät

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 45001

Ota yhteyttä