Sähköinen lukitus

Sähköinen lukitusratkaisu joustaa tarpeiden muuttuessa

Sähköisiä lukitusratkaisuja on mahdollista laajentaa, joten muuttuneisiin kulkuoikeus- ja lukitustarpeisiin pystytään reagoimaan nopeasti. Korkea turvallisuustaso saavutetaan, kun mekaaniseen lukitukseen yhdistetään sähköinen lukitus. Sähköisen lukituksen avulla voidaan asettaa mm. aikarajoituksia kulkuoikeuksiin ja sen myötä saada tietoa kulunvalvonnan muodossa.

Abloy-lukitusjärjestelmiä

Abloy Optima

Optima-ratkaisussa mekaaniseen asunnon avaimeen on yhdistetty sähköinen tunnisteosa. Etäluettava tunniste asennetaan tarvittaviin oviin ja tämän langattoman järjestelmän avulla asukas pääsee kulkemaan taloyhtiön ulko-ovista ja yhteisten tilojen ovista.

LATAA VALMISTAJAN ESITE 1 TÄSTÄ
LATAA VALMISTAJAN ESITE 2 TÄSTÄ

Abloy PROTEC² CLIQ

Korkean turvallisuustason elektromekaaninen Abloyn lukitusjärjestelmä, joka kerää aikasidottua kulkurekisteritietoa sekä avaimeen että avainpesään. CLIQ-elektronisella avaimella voi avata sekä mekaanisia ABLOY-lukkoja että elektronisia CLIQ-lukkoja.

LATAA VALMISTAJAN ESITE TÄSTÄ

Abloy PULSE -ratkaisu

PULSE on edistyksellinen ja monipuolinen digitaalisen lukituksen ja kulunhallinnan järjestelmä, jossa turvallisuus, huolettomuus ja ekologisuus yhdistyvät joustavaksi kokonaisuudeksi – järjestelmäksi, jossa avaimet ja lukot keskustelevat keskenään. Se mahdollistaa helpon ja turvallisen hallinnoinnin pilvipalvelun kautta. PULSE on tuote, joka tuottaa työntöliikkeestä oman energiansa avaimelle ja lukolle, eikä paristoja tai johtoja tarvita.

TUTUSTU PULSE-TUOTEPERHEESEEN TÄSTÄ
LATAA VALMISTAJAN ESITE TÄSTÄ

Secured by ABLOY – taattua ABLOY-laatua

Yale älylukot

Yale Doorman V2N -älylukko

Yale Doorman V2N on uuden ajan älylukko, jonka avaamiseen voit käyttää koodia, kulkutunnistetta, kaukoavainta tai älypuhelinta. Sinun ei tarvitse enää huolehtia kadonneiden avainten joutumisesta vieraisiin käsiin, koska kadonnut kulkutunniste voidaan poistaa käytöstä välittömästi. Kotisi säilyy turvattuna katoamisesta huolimatta.

LUE LISÄÄ VALMISTAJAN SIVUILTA

Yale Doorman L3 -älylukko

Abloyn Yale Doorman malliston uusin tulokas Yale Doorman L3 on entistäkin älykkäämpi, tyylikkäämpi ja helppokäyttöisempi. Lukon avaamiseen voit käyttää koodia, älypuhelinta tai kulkutunnistetta. Lukossa on myös automaattinen avaustoiminto, joka tunnistaa sinut lähestyessäsi ovea puhelimesi kanssa. Pääset helposti sisään vaikkapa kantamustesi kanssa!

LUE LISÄÄ VALMISTAJAN SIVUILTA

Yale Linus -älylukko

Yale Linus® -älylukko on Abloyn valikoimaan kuuluva turvallinen ulko-oven lukko, joka mahdollistaa avaimettoman kulun sekä tuo uudenlaista hallintaa ja helppoutta arkeesi. Yale Linus -älylukko sopii kaikkiin asumismuotoihin, myös kerrostaloihin. Älylukko asennetaan nykyisen lukituksesi yhteyteen, joten ovessasi säilyy nykyisen avaimesi varakäyttö. Voit kuitenkin helposti avata ovesi älypuhelimen tai lisätarvikkeena saatavan Yale Smart Keypad -näppäimistön avulla. Voit myös jakaa virtuaalisia avaimia lähimmäisillesi Yale Home -sovelluksen avulla.

LUE LISÄÄ VALMISTAJAN SIVUILTA

iLOQ-lukitusjärjestelmiä

iLOQ Privus

Privus on digitaalinen lukitusjärjestelmä kotiin, mökille ja toimistoon. Se on helppo asentaa myös vanhaan lukkorunkoon. Et tarvitse kaapelointeja tai paristoja, sillä avaimen työntöliike kehittää tarvittavan sähköenergian. Voit hallinnoida pääsyoikeuksia itse helposti ja turvallisesti. Kadonneen avaimen eliminointi tai uuden avaimen tekeminen onnistuvat muutamassa minuutissa.

LUE LISÄÄ VALMISTAJAN SIVUILTA

iLOQ S10

iLOQ S10 on maailman ensimmäinen elektroninen lukitusjärjestelmä, joka kehittää tarvitsemansa sähköenergian avaimen työntöliikkeestä. Järjestelmän pääsyoikeuksia hallinnoidaan internetin kautta iLOQ Manager -ohjelmistolla. Vahvasti salattu järjestelmä mahdollistaa joustavan ja turvallisen pääsyoikeuksien hallinnan korkeaa turvatasoa vaativissa sarjalukostokohteissa kuten liikekiinteistöissä, toimistorakennuksissa ja asuntoyhtiöissä. iLOQ S10 voidaan myös laajentaa etähallittavaksi kulunohjausjärjestelmäksi iLOQ Online -tuotteilla.

LUE LISÄÄ VALMISTAJAN SIVUILTA

iLOQ S5
Digitaalisen pääsyn­hallinnan seuraava askel

Uuden sukupolven iLOQ S5:n tarjoamat uudet ominaisuudet ja edut tuovat rakennusten omistajille, käyttäjille ja avainten haltijoille turvallisuutta sekä varmistavat ylivertaisen helpon pääsynhallinnan, kilpailukykyiset elinkaarikustannukset ja merkittävät säästöt. iLOQ S5 mahdollistaa laitteiden välisen tiedonsiirron ja pitää kulkualuetiedot, aikarajoitukset, avainten estoluettelot ja käyttötiedot jatkuvasti ajan tasalla. iLOQ S5:n vakiomuotoinen avoin API-rajapinta mahdollistaa integraation nykyaikaisten tiedonjako- ja varausjärjestelmien sekä asiakkaiden henkilökohtaisten tietokantojen kanssa.

LUE LISÄÄ VALMISTAJAN SIVUILTA

iLOQ S50
Turvallinen ja täysin digitaalinen pääsynhallinnan ratkaisu

iLOQ S50 säästää resursseja ja yksinkertaistaa hallintaa. Tuote on suunnattu esimerkiksi sähköntuotanto- ja jakeluyhtiöille, puhelinverkkopalveluille, palvelinkeskuksille, erilaisille laitoksille sekä kiinteistö- ja kuljetuspalveluille. iLOQ S50 ‑ratkaisua käytetään keräämällä sylinterien avaukseen tarvittava energia älypuhelimen avulla, ja mobiilisovellus yhdistää useat toimipaikat kätevästi yhteen helppokäyttöiseen alustaan. Avaimena toimii siten esimerkiksi Android- tai Apple-älypuhelin.

LUE LISÄÄ VALMISTAJAN SIVUILTA
TUTUSTU S50-TUOTEPERHEESEEN TÄÄLLÄ

Ota yhteyttä