Vuosihuoltosopimus

Laadimme vuosihuoltosopimukset räätälöidysti kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan

Huoltosopimusten tarkoituksena on varmistaa käyttöturvallinen ja toimintavarma oviympäristö, taata kameroiden ja tallentimien toimivuus sekä yleisesti huolehtia kiinteistöturvallisuuden kokonaisuudesta. Huollon yhteydessä tehdään myös kohteen vikakartoitus, jonka perusteella lukkoseppämme antavat toimenpide-ehdotuksen tilanteen korjaamiseksi.

Huoltosopimuksen kohteena voi olla esim. oviympäristö, kameravalvonta, savunpoistoluukut ja muut turvallisuuteen liittyvät laitteet sekä järjestelmät.

Esim. OVIAUTOMAATION vuosihuoltosopimus voi kattaa kääntö- ja liukuovien huollon. Tai huoltosopimuksen kohteena voi olla kiinteistön strategiset ovet kuten ulko-ovet, palo-ovet jne.

Sopimuksen kohteena olevien laitteiden ja järjestelmien huoltotoimenpiteet voidaan suorittaa erikseen sovittuna ajankohtana; asentajamme ottavat yhteyttä asiakkaaseen tarkemman ajankohdan sopimiseksi. Huolto voidaan toteuttaa myös automaattisesti vuosittain sovittuun aikkaan.  Huollon suorittaa aina valtuutettu ja ammattitaitoinen asentaja ja suoritetusta vuosihuollosta toimitetaan tilaajalle erillinen raportti.

Varmista hallinnoimasi kiinteistön turvallisuuskokonaisuus ja ota yhteyttä meihin vaikkapa tarjouspyynnön muodossa täällä!