Portti- ja oviautomatiikka

Automatiikkaa myös olemassa oleviin oviin

Nykyaikainen automaattiovi on turvallinen, helppokulkuinen, energiaystävällinen ja varmatoiminen ratkaisu.

Joustavaa kulkemista

Ovet ovat tulijan ensimmäinen kontakti kiinteistöön.

Kulkemisen ja liikkumisen vaivattomuudella on suuri merkitys. Meri-Lapin Lukituspalvelulta saat monipuoliset ja kekseliäät ratkaisut haasteelliseenkiin oviympäristöön ja jo olemassaoleviin oviin olipa siten kyseessä esim. kääntö-, liuku-, balanssi- tai pyöröovikoneistot.

Palo-ovien automatiikka mahdollistaa esteettömän päivittäisen henkilöliikenteen, mutta sulkee osastoivat ovet luotettavasti ja nopeasti tulipalon sattuessa.

Erityistarpeet ja esteettömyys

Oviautomatiikan pitää olla turvallista ja käytännöllistä, jotta esim. liikuntarajoitteiset, vanhukset ja lastenvaunujen kanssa pystyvät kulkemaan esteettömästi ja turvallisesti.

Soveltuvuus

  • Liikenneasemat
  • Taloyhtiöt
  • Teollisuusrakennukset
  • Sairaalat ja hoitolaitokset
  • Liikekiinteistöt
  • Kauppakeskukset
  • Hotellit ja ravintolat

Liukuoviautomatiikka

Liukuovissa on turvalaitteet. Ne pysäyttävät tai hidastavat ovien toimintaa, jos ovet sulkeutuvat ja niiden välissä on este. Mikäli este havaitaan avautumissuunnassa, ovet pysähtyvät ja sulkeutuvat viiveen jälkeen. Liukuovien avaus- ja sulkeutumisnopeutta on mahdollista ohjelmoida toimimaan halutulla nopeudella kiinteistön ja tarpeen mukaisesti.

Kääntöoviautomatiikka

Sarana-/kääntöoviautomatiikka on mahdollista asentaa ja olemassa olevaan saranaoveen. Koneisto sopii sisä- ja ulko-oviin, paloluokiteltuihin oviin, parioviin sekä tiloihin, joissa liikuntarajoitteiset on erityisen tärkeää huomioida, kuten sairaaloihin, hoitolaitoksiin ja julkisiin tiloihin.

Balanssioviautomatiikka

Jos tila on liian pieni liukuovelle, ratkaisu on balanssiovi. Ovi toimii nopeasti ja sen avulla henkilöliikenne saadaan yhtä sujuvaksi kuin liukuovellakin. Balanssiovella pystytään täyttämään hätäpoistumisreittien vaatimukset.

Pyöröoviautomatiikka

Pyöröovia on saatavilla 2-, 3- tai 4-lehtisenä. Ovien ulkonäkö voidaan räätälöidä tarpeen mukaisesti. Pyöröovi soveltuu tiloihin, joissa henkilöliikenne vaatii sisääntulossa paljon tilaa, kuten hotelleihin ja isoihin kauppakeskuksiin.

Porttiautomatiikka

  • liukuportit
  • kääntöportit
  • puomit

Oviautomatiikan huolto- ja kunnossapitopalvelut

Meri-Lapin Lukituspalvelu tarjoaa myös määräaikaishuolto- ja kunnossapitopalveluja automatiikkaoville. 

Ota yhteyttä ja varmista joustava ja turvallinen liikkuminen kiinteistössä!

Ota yhteyttä