Mekaaninen lukitus

Lukitukset kodin, kiinteistön, laitteiden ja kaluston suojaamiseen

Parhaimman turvan saavutat pitämällä lukitusjärjestelmäsi aina ajan tasalla esim. päivittämällä lukitusjärjestelmäsi ennen avaimen patenttisuojauksen umpeutumista. Meri-Lapin Lukituspalvelu tarjoaa useita eri vaihtoehtoja kodin ja kiinteistöjen suojaamiseen.

Abloy:n lukitusjärjestelmiä

Abloy Classic

Perinteinen avainjärjestelmä, joka on on ollut käytössä jo vuodesta 1919. Sen valmistamista ei ole rajattu, joten kuka tahansa voi teettää avaimia lisää halutessaan. Se on edelleen varteenotettava järjestelmä yksittäisiin lukitustarpeisiin.

Abloy Sentry

Sentry on patentilla suojattu, symmetrinen metalliavain, joka on ammattilaisten työkaluksi suunniteltu lukitusratkaisu laitteiden ja kaluston turvalliseen lukintaan. Se on ihantellinen avainjärjestelmä lukitusjärjestelmiin, joissa tarvitaan laitelukkoja kuten metallikaluste-, huonekalu- tai riippulukkoja. Käyttökohteita ovat esim. raha- ja peliautomaatit, parkkimittarit, postilaatikot, pankkilokerot, vaatekaapit, kalusteet, rekat, portit ja veneet.

Abloy Sento

Nykyaikainen lukituksen perusratkaisu, jonka symmetrinen avain on patentoitu ja helppokäyttöinen. Sento on kodin peruslukitusratkaisu, jota suositellaan omakotitalojen ja mökkien lukitukseen sekä pieniin sarjalukostoihin. Abloy Sento -järjestelmän patentti on voimassa 2026 asti ja mallisuoja vuoteen 2034.

Abloy Protec2

Yritysten ja organisaatioiden kokonaisvaltainen lukitusratkaisu, jonka metallipäinen, symmetrinen avain on luja. Patentilla suojatun liikkuvan elementin ansiosta avainturvallisuus on huipputasoa. PROTEC2-avainjärjestelmän patentti on voimassa vuoteen 2030 saakka ja se on mahdollista laajentaa elektromekaanisen CLIQ-järjestelmän ominaisuuksilla.

Abloy Easy

EASY on Abloy Sento -avainjärjestelmän uusi ja päivittynyt versio. Se tarjoaa patentin tuomaa turvaa aina vuoteen 2040 saakka. EASY on sarjoitettavissa entistä laajempiin kohteisiin ja mahdollistaa avainten varman tunnistamisen sekä entistä paremmin hallittavan avainjakoprosessin. EASY-tuotevalikoimaan kuuluu ovien lukituksen lisäksi riippulukot, kalustelukot, lämmitystolppien lukot ja paljon muuta.

Dormakaban lukitusjärjestelmiä

Dormakaba expert plus

Dormakaba merkitsee luotettavuutta, turvallisuutta, korkeinta laatua ja kestävyyttä. Expert plus -järjestelmä avain ja sylinteri ovat patentoitu vuoteen 2033 saakka. Lisensoidut dormakaba-lukkosepät voivat valmistaa expert plus -lukkosylintereitä ja avaimia paikan päällä, mikä tekee huollosta nopeaa ja luotettavaa.

Dormakaba pextra+

Pextra+ on dormakaban korkealuokkainen lukitusjärjestelmä, joka on mukautettu monimutkaisiin lukitusjärjestelmiin, joissa on korkeat turvallisuusvaatimukset. Avaimen ja sylinterin patentti on voimassa vuoteen 2032 saakka ja flex-toiminnon ansiosta uusia avaimia voidaan teettää vaihdattamatta lukkoja. Lukoston turvallinen avainten hallinta tapahtuu lisensoitujen jälleenmyyjien kautta.

Ota yhteyttä