x

Yritys

Meri-Lapin Lukituspalvelu Oy

Meri-Lapin Lukituspalvelu Oy

Meri-Lapin Lukituspalvelu Oy on perustettu vuonna 2010. Kemin Lukkopalvelu ja Meri-Lapin Lukituspalvelu Oy yhdistyivät syyskuussa 2014.

Meri-Lapin Lukituspalvelu Oy on Abloy -valtuutettu turvallisuus-/lukitusalan erikois- ja asiantuntijaliike, joka on tarjonnut turvallisuusalan palveluja jo yli 30 vuoden ajan.

Palveluihimme kuuluvat mekaaniset ja sähköiset lukitusjärjestelmät, rikosilmoitin- ja kulunvalvontajärjestelmät, palonsulku- ja palovaroitinjärjestelmät sekä tallentavat kameravalvontajärjestelmät. Lisäksi toimialaamme kuuluvat turvakartoitukset, suunnittelupalvelut sekä laitteistojen asennus ja huolto.

Meri-Lapin Lukituspalvelu Oy:llä on ammattitaitoa suunnitella ja toteuttaa asiakkaan kannalta turvallisimmat ja käyttökelpoisimmat ratkaisut. Turvallisuuskonsultointi on merkittävä osa toimintaamme. Esimerkiksi teemme kiinteistöjen turvallisuusarvioita, joissa määritellään mahdollisiin turvallisuuspuutteisiin ratkaisut ja niiden kustannukset. Arvioiden perusteella muunmuassa taloyhtiöiden isännöitsijät ja hallitukset pystyvät suunnittelemaan toimintaa pitkäjänteisesti.

Toimitamme asiakkaillemme täydellisen turvallisuusratkaisun suunnittelusta asennukseen ja huoltoon. Palvelemme myös Meri-Lapin alueen ulkopuolella. Asiakaskuntamme muodostuu rakennusliikkeistä, yrityksistä, julkisista laitoksista, taloyhtiöistä ja tietenkin yksityisistä asiakkaista.

Henkilökuntamme koostuu turvallisuusalan ammattilaisista, joilla on voimassa olevat turvasuojaajakortit.

Sertifioinnit:

Palvelumme laadun takaavat käytössämme olevat ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 laatujärjestelmät

Official Partner of 24 Center